miercuri, 5 aprilie 2023

Simpozion - “50 de ani de responsabilitate şi creativitate în educaţie”- 16 martie 2023

 

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de existenţă, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară a organizat Simpozionul  jubiliar cu titlul “50 de ani de responsabilitate şi creativitate în educaţie”, cu patru secţiuni: Educaţie prin turism, Tehnologie şi progres, O alimentaţie sănătoasă într-un mediu curat şi Proiecte Europene.




La secţiunea Proiecte Europene au participat 16 elevi și 8 profesori coordonatori de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară,  Colegiul Economic Dimitrie Cantemir şi Colegiul Vasile Lovinescu Fălticeni. Toate cele trei unităţi şcolare au realizări importante în domeniul proiectelor europene,  simpozionul jubiliar devenind o modalitate de diseminare a bunelor practici şi de realizare a unui schimb real de experienţe europene.






 Prezentările şi filmele realizate de elevi au subliniat încă o dată importanţa proiectelor Erasmus Plus, modul în care acestea contribuie la dezvoltarea profesională dar şi personală a elevilor. Elevii de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au diseminat activităţile şi mobilităţlle din cadrul celor două proiecte K229 aflate încă în derulare: Cultural Ambassadors on the Go! şi  Heritage across European Landscapes and Peoples.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu